collage_object.php

Vox VT20+

 

 

 

                      Vox VT20+

 

Vox VT20+

Pris:
Digital gitarrförstärkare med effekt upp till 30W, 12AX7 rör och 1x8" högtalare.
När VOX bestämde sig för att skapa Valvetronix så var målet tydligt – att utveckla en digital modeling-förstärkare som både låter och känns enastående och som på ett trovärdigt sätt kunde återskapa varje detalj, varje nyans hos en samling av världens mest åtråvärda förstärkare – stärkare som få av oss haft chansen att spela på – än mindre äga själv. De ville skapa något som faktiskt levde upp till de löften som många digitala modeling-förstärkare ger men som få kan leverera. Lösningen på denna svåra utmaning blev VOX patenterade Valve Reactor-teknologi som använder sig av avancerad digital modeling i kombination med ett 12AX7-rör för att återskapa inte bara ljudet utan även känslan hos en äkta rörförstärkare.
Valvetronix+ serien med totalt 39 olika förstärkarmodeller samlade under huven är en ny milsten i Valvetronix historia. Här finns bland annat klassiska förstärkare från VOX sida vid sida med exotiska Boutique-modeller och moderna High-Gain monster. För att ta ditt sound till nästa nivå erbjuds också ett imponerade utbud av effekter med allt från overdrive och dist-pedaler till wah-wah, kompressorer, chorus, flanger, reverb och bandeko.
Den nya Power-Level kontrollen är också ett starkt bidrag för att göra Valvetronix+ till något alldeles extra. Tack vare den kan du dels bibehålla förstärkarens karaktär även vid låga ljudnivåer och dels vrida den åt andra hållet för att få extra uteffekt när det behövs som mest.
Här finns dessutom en mängd smarta funktioner som t.ex. inbyggd stämapparat, hörlurslyssning med högtalarsimulering (som fungerar bra även vid direktinspelning till dator etc), anslutning för CD-/MP3-spelare och dessutom möjlighet att ansluta fotpedal för att styra programbyte, aktivera/deaktivera effekter samt Tap-Tempo funktion.
VT20+
Digital gitarrförstärkare med effekt upp till 30W, 12AX7 rör och 1x8" högtalare.
▰33 förstärkartyper
▰25 effeker inkl. tre separata reverb
▰Program: 99 förprogrammerade och 8 användarplatser
▰Uttag för fotswitch samt hörlur
▰Mått och vikt: 422 x 222 x 376 mm. 8,8 kg33 förstärkartyper
▰25 effeker inkl. tre separata reverb
▰Program: 99 förprogrammerade och 8 användarplatser...